About me

 

Hi! Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Ik ben Laura Winkel (19) en de eigenaresse van Justlauw. Vanaf kinds af aan begon mijn passie voor schrijven. Ik schreef briefjes naar mijn ouders en vriendinnetjes en hield een dagboekje bij.

Wat mij al heel lang interesseerde was het schrijven van verhalen en het maken van foto’s. Het beginnen met een eigen blog was voor velen dan ook geen verrassing. 

Ik kom uit het prachtige Almelo en woon nog samen met mijn ouders en broer. Mijn grootste vriendin is Silke, onze hond. Vanaf pup zijn we onafscheidelijk. Ik heb een liefde voor paardrijden en doe dit ondertussen al 12,5 jaar.

Ook ben ik vanaf heel klein al aan het spelen met camera’s. Toen ik 10 jaar was kocht ik mijn aller eerste cameraatje en hier was ik zo enorm blij mee. Tegenwoordig maak ik vaak foto’s met mijn telefoon, spiegelreflex camera of polaroid.

Mijn passie ligt in schrijven, fotografie en creatief bezig zijn. Een blog bijhouden is dan ook de perfecte mogelijkheid om alles te combineren. Ik zal schrijven over lifestyle, reizen die ik maak, trends en ik zal foto’s die ik heb gemaakt met jullie delen.

Ik wens je veel leesplezier en wie weet tot ziens!