‘Ik’ met Pickwick.

Misschien ken je het wel, maar Pickwick die heeft al een aantal jaar een vraag bij elk theezakje. Ik houd ontzettend veel van thee en neem dan ook meerdere koppen thee per dag. Het leek mij daarom leuk om dit te combineren. Thee drinken en vragen stellen aan jezelf. De afgelopen dagen heb ik vragen verzameld om eens stil te staan bij wat ik zal antwoorden. En wat zijn jouw antwoorden?

Hoe start je ‘s morgens op?
Op een dag waarbij ik naar school moet kleed ik me altijd als eerst aan. Vervolgens ga ik naar beneden en zet ik de waterkoker aan, als de waterkoker aan staat ga ik eerst altijd lekker met mijn hond Silke knuffelen. Daarna ga ik ontbijten en drink ik lekker een grote kop thee. Als ik gegeten heb ga ik weer naar boven om mijn tanden te poetsen en om mij op te maken. Als aller laatst pak ik mijn tas in om uiteindelijk naar de bus te kunnen lopen om naar school te gaan.

Welke 3 thee smaken drink jij het liefst?
De drie theesmaken die ik de laatste tijd het meest drink zijn Caramelised Pear, Bosvruchten en Sterrenmunt. Over het algemeen houd ik van een wat zoetere smaak aan thee. Wat vind jij de lekkerste smaak?

Wat is jouw favoriete thee momentje?
Ik geniet het meest van mijn theemomentje in de ochtend. Het moment dat ik even wakker kan worden, op wat voor tijdstip dan ook in de ochtend. Heel vroeg in de ochtend wanneer ik naar school of werk moet, of wanneer ik lekker uitgeslapen heb. Ik vind het heerlijk om met een kop thee rustig wakker te worden.  

Wat is jouw favoriete plek in je huis?
Ondanks dat ik graag reis, ben ik ook heel graag thuis. Ik heb zitten nadenken wat dan mijn lievelingsplek is in mijn huis, maar ik kan eigenlijk niet kiezen. Ik twijfel namelijk tussen mijn slaapkamer en de bank in de woonkamer. In mijn slaapkamer kan ik me namelijk lekker terug trekken, maar op de bank ben ik meer in de gezelligheid en kan ik met mijn hond knuffelen. 

Wanneer voel jij je het energiekst?
Ik denk dat ik mij het energiekst voel wanneer ik aan het reizen ben. Ik kan niet wachten om nog meer van de wereld te ontdekken.

Wat doe jij het liefst in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd zijn er meerdere dingen wat ik het liefste doe. Ik kan bijvoorbeeld erg genieten om samen met mijn moeder of vriendin lekker een dagje te winkelen. Ook vind ik het erg leuk om foto’s te maken. Uiteindelijk zijn er ontzettend veel dingen wat ik leuk vind om te doen en kan ik eigenlijk niet kiezen wat ik nou het allerleukste vind om te doen in mijn vrije tijd.

Wat is jouw favoriete herinnering?
Ik heb ontzettend veel herinneringen, zowel van toen ik heel klein was als van een aantal jaartjes terug. De dingen die me dan het meest bij blijven zijn de reizen die ik heb gemaakt, bijvoorbeeld met vriendinnen naar Spanje. De herinnering die dan het meest in mij opkomt, is de reis naar Cambodja. Ik heb daar met school vrijwilligerswerk gedaan. We hebben daar een huis gebouwd, Engelse les gegeven op een basisschool en we hebben heel veel geleerd van de cultuur. Een reis om nooit meer te vergeten.

Waar kun je niet zonder leven?
Misschien is het wel een cliché, maar ik kan echt niet zonder muziek leven. Ik luister altijd al ontzettend veel muziek. Ik houd ontzettend veel van verschillende soorten muziek en op bijna elk moment van de dag zet ik wel muziek aan.

Welk liedje herinnert je aan jouw kindertijd?
Er zijn ontzettend veel liedjes die ik in mijn kindertijd heb gezonden. Van Pippi Lankous naar K3 en van Kinderen voor Kinderen naar Nick en Simon. Ik heb niet een bepaald nummer wat mij herinnert aan vroeger. Wat mij wel heel leuk lijkt om te doen, is een afspeellijst te maken met liedjes die ik vroeger altijd luisterde.

Welk bekend persoon zou jij een dag willen zijn?
Dit vind ik echt een hele leuke vraag en ik was direct al aan het fantaseren. Ik zou kiezen voor Justin Bieber. Een aantal jaar geleden was ik ontzettend fan van Justin Bieber en droomde ik om hem te ontmoeten en om hem te zijn. Hoe gaaf zo het zijn om ineens super goed te kunnen zingen en dansen? Welke artiest komt er als eerst bij jou in je op?

Wat zou je doen met 10 miljoen?
Poeh, wat een lastige vraag. Ik denk dat ik als aller eerst wat cadeaus zal kopen voor mijn familie en vrienden. Vervolgens zal ik een mooie reis boeken met mijn familie en vervolgens een reis boeken met al mijn vrienden en vriendinnen. Op deze reis zal ik de cadeaus geven die ik heb gekocht en hoop ik echt te genieten met de mensen om mij heen. Uiteindelijk ga ik na de reis een huis voor mijzelf kopen en mijn studie betalen. Het geld wat ik dan nog heb, zet ik op mijn spaar rekening zodat ik er nog heel lang van kan genieten.

Ik vond het ontzettend leuk om deze vragen te verzamelen en om ze te beantwoorden. Vaak sta je niet stil bij deze vragen en daarom is het juist leuk om ze te stellen. Tip van mij: verzamel zelf ook een paar vragen en behandel ze alleen of samen met je vrienden of familie.

Houd jij net zoveel van thee als ik? En wat is dan jouw lievelingssmaakje? Laat het weten in de comments!

 

 

Deel dit bericht!

255 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.